HRM fitness vs Covid 19

Volgens de RIVM-richtlijnen

Is HRM Fitness open?

Helaas niet, HRM Fitness heeft zijn deuren gesloten op 15 december 2020. Op aanwijzen van de overheid zijn wij genoodzaakt mee te werken aan het voorkomen van het verspreiden van het coronavirus.

Hoe lang blijft de sportschool gesloten?

Voor alsnog blijven wij gesloten tot 2 maart 2021. Wij houden de berichten van RIVM en de overheid nauw in de gaten en we zullen ons natuurlijk conformeren aan de wetgeving.

Bieden jullie thuistrainingen aan?

Natuurlijk! Naast onze workout video’s die we delen om facebook en instagram, werken wij met virtuagym. Alle onze leden kunnen op het portaal van virtuagym, hier kunnen ze bij een database waar meer dan 5000 bewegingen. Ook is er een iniatief gekomen om een Strava platform speciaal voor HRM leden te maken. Deze kunt u als lid volgen en hier kunt u uw workouts posten, om zo andere leden en uzelf te motiveren om te blijven bewegen.

Kan ik mijn lidmaatschaap gewoon bevriezen of opzeggen?

Bevriezen kan, maar wij hopen op uw steun zodat we normaal uit deze turbulente tijd komen.

Opzeggen kunt u ook wanneer u niet meer in uw vaste termijn zit. Wij zouden het erg jammer vinden als u door deze situatie wil opzeggen. Zoals eerder beschreven proberen wij er alles aan te doen, om u te voorzien van oefeningen/ workouts voor thuis. Verder gaan wij na de crisis een voucher uitreiken, waarmee u een familielid, vriend of kennis mee kunt nemen. Deze mag 5 weken (zolang als de lockdown) gratis sporten.

Doen jullie iets ter compensatie na de crisis?

Ja! Natuurlijk weten wij eigenlijk net zo veel als u dat doet. Daarom is het moeilijk om een gepaste compensatie te benoemen. Voor alsnog willen wij aan al onze leden vouchers uitdelen voor gratis techniektrainingen (PT-sessies) en proefabonnementen op de MyCircle. Verder gaan wij na de crisis een voucher uitreiken, waarmee u een familielid, vriend of kennis mee kunt nemen. Deze mag 5 weken (zolang als de lockdown) gratis sporten.

 

Fijne feestdagen en tot snel!

Team HRM fitness